VACATURE: Medewerk(st)er Hush Nieuwegein

Vacatures 7 april 2022

Medewerk(st)er horeca & retail Hush Rijksweg A1 

Zit gastvrijheid in jouw DNA, heb jij altijd een glimlach op jouw gezicht en ben je flexibel? Dan zijn wij op zoek naar jou!

En of je nu graag 10, 12, 16, 20, of 24 uur wil werken, bij ons is veel mogelijk en bespreekbaar!

Voor ons nieuw te openen vestiging Hush Nieuwegein aan de A27 zijn we op zoek naar diverse medewerker(s) Hush. In deze functie ben je het aanspreekpunt en het gezicht van ons Hush merk voor onze gasten. Je werkzaamheden zijn erg afwisselend, van broodjes en allerlei andere lekkernijen bereiden, tot voorraden bijhouden, bestellingen aannemen en wegpakken van onze leveranciers en het schoonhouden van het restaurant. Hoe dan ook, je bent voortdurend in beweging. Jij zorgt ervoor dat onze bakery er perfect uit ziet.

 

Wie ben jij?

 • Je bent flexibel en sociaal ingesteld.
 • Je hebt commercieel inzicht en bent gastvrij.
 • Je steekt graag de handen uit de mouwen.
 • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie.
 • Uiteraard heb je een B-rijbewijs, want anders riskeer je een boete als je met de auto naar jouw tankstation rijdt. Het betreft een snelweglocatie A27.
 • Problemen? Jij denkt alleen in oplossingen

 

Wat ga je doen?

 • Je bereidt alles voor om het perfecte broodje te maken.
 • Allround keukenwerkzaamheden.
 • Je zorgt voor een optimale uitstraling van de Bakery afdeling
 • Onze gasten centraal stellen zodat zij een prettige beleving op ons station hebben.

 

Wat bieden we?

 • Goede beloning.
 • Je krijgt een AVIA Card, waarmee je korting krijgt op tanken (dat is handig als je vaak gas geeft).
 • Pensioenregeling.
 • Je start met een tijdelijke arbeidsovereenkomst, met uitzicht op vast.
 • Heb je goede ideeën? AVIA wordt blij als je ze deelt.

 

Wat is Hush?

Hush is een concept dat een nieuwe betekenis wil geven aan de momenten onderweg. Met onze lokale en dagelijks verse producten willen wij mensen laten genieten, tot rust laten komen en onthaasten.

Hush wil jou de mogelijkheid bieden bewust te kiezen voor betere alternatieven. Op het gebied van kwaliteit, goede gezonde voeding en Gifts. Al onze producten worden elke dag door onze kok vers op locatie bereid. Op die manier zorgen wij dat je uitgerust onderweg bent.

 

Visie Hush

De dynamiek van de meeste tankstations zijn zo ontworpen dat het focus legt op snelheid. We zijn immers altijd on the go, hebben weinig tijd en moeten altijd ergens zijn. Ze ondersteunen ons puur in de haast en de bewegingen van ons dagelijks leven.

Doordat mensen de meeste waarde hebben gelegd in snelheid hebben we extreem ingeleverd op randvoorwaarden als hygiëne, goed en gezond eten, comfort en ambiance. Hush wil mensen de mogelijkheid bieden bewust te kiezen voor betere alternatieven.

 

Wie zijn wij?

Het familiebedrijf is opgericht in 1931 en kent een rijke historie waarin al meerdere transities hebben plaatsgevonden. Ooit gestart met de handel in kolen en turf en later de handel in vloeibare verwarmingsbrandstof. In de jaren zestig is de handel in vloeibare brandstoffen aangevangen. Meer en meer zullen alternatieve/duurzame brandstoffen en energiedragers onderdeel zijn van het dienstenpakket teneinde van een vermindering van de CO₂ footprint te bewerkstelligen. Een belangrijke opdracht voor AVIA Weghorst voor de komende jaren is: aanvullende en vervangende businessmodellen te ontwikkelen en daaruit is HUSH ontstaan die tegemoetkomen aan de behoefte van de maatschappij.

 

Solliciteer direct!

Bij AVIA Weghorst staan we open voor alle mensen die kwaliteit en ambitie meebrengen. Wij zijn dan ook benieuwd wie jij bent!

Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Mick Hogetoorn, hij is bereikbaar op telefoonnummer 06-58703830 .Solliciteren kan door jouw motivatie inclusief CV te sturen naar sollicitatie@aviaweghorst.nl tav Daphne Lutkie (P&O).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.