Laadpaal met Smart Charging diensten

Deze geavanceerde AC laadpaal kan gebruik maken van Smart Charging diensten. Dit kan in combinatie met een Smart Charging hub. Met deze hub kan er load balancing worden ingeschakeld en is de laadpaal enkel toegankelijk met een laadpas. 

Voorbereid op de toekomst

​​​​De laadpaal met Smart Charging diensten is voorbereid op de aankomende generaties elektrische auto's. De laadpaal is schaalbaar en er kan load balancing worden toegepast. Dit betekent dat er enkel stroom wordt gebruikt die ook beschikbaar is. Er ontstaan hierdoor geen kortsluitingen, bijvoorbeeld doordat de wasmachine meer stroom nodig heeft dan er beschikbaar is. De laadpaal heeft een laadpas nodig om te kunnen laden, dit betekent dat de laadpaal ook open kan worden gesteld voor derden. 

De laadkosten zijn gemakkelijk te zien in een overzicht. De kosten zijn hierdoor gemakkelijk te verrekenen met je werkgever. Door het unieke design is de laadpaal gemakkelijk weg te werken op jouw terrein. De laadpaal kan worden ingebouwd, aan de wand worden gemonteerd of simpelweg in de grond worden gezet.

De voordelen van laden met Smart Charging diensten

  • Je moet jouw laadpaal middels een laadpas autorisatie geven om het laden te starten. Hierdoor kunnen transacties worden opgebouwd;
  • Je hebt de keuze om de laadpaal open te stellen voor derden, zodat anderen ook hun auto kunnen opladen aan jouw laadpaal;
  • Een extreem sterke buitenkant met een slimme kern aan de binnenkant. De slimme techniek blijft goed beschermd en is makkelijk vervangbaar;
  • Voorbereid op de nieuwste generatie elektrische auto's. Door het unieke systeem is deze laadpaal klaar voor de toekomst;
  • Laadkosten kun je automatisch verrekenen met jouw werkgever. Gegevens en verbruik van stroom zijn eenvoudig in te zien in een overzicht.

Onze AC laadoplossingen

De Plug & Charge is de snelste en simpelste oplossing voor een laadpaal. Je stopt de stekker in de auto en het laden begint!

De laadpaal met Smart Charging diensten heeft alle voordelen van de Plug & Charge laadpaal, maar dan moet je door middel van een laadpas autorisatie geven om het laden te starten.

Meer informatie over onze laadoplossingen?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Gebruik ons contactformulier, stuur een mail naar klantenservice@aviaweghorst.nl of bel ons op (088) 134 4000.