Thuisladen met AVIA VOLT

De transitie van brandstof naar elektriciteit is in volle gang. Misschien merk jij dit zelf ook en rijd je binnenkort in een elektrische auto. Het is dan fijn om een laadpaal aan huis te hebben, zodat je altijd laadmogelijkheden hebt thuis.

Heb je advies nodig? Wij denken graag met je mee en geven advies dat aansluit bij jouw behoeftes.

Elektrisch laden met AVIA VOLT

De mooi vormgegeven AVIA VOLT AC laadpaal is hiervoor de beste optie. Doordat de laadpaal Dynamic Load Balancing ondersteunt, zorgt dit voor een optimale verdelingen van de beschikbare stroomcapaciteit. Zo kun je met een gerust hart tegelijk de wasmachine aanzetten terwijl je auto staat op te laden.

Plug & Charge laadpaal

De simpelste en snelste oplossing voor het elektrisch laden van jouw auto. Stekker in de laadpaal en laden maar! Je hebt voor het laden van de auto geen laadpas nodig en kan jouw auto er altijd mee opladen. Iedereen kan opladen aan jouw laadpaal. Het maakt voor de Plug & Charge laadpaal niet uit of je een volledig elektrische of hybride auto hebt.

Laadpaal met Smart Charging diensten

Dé oplossing voor als je de laadpaal af wilt schermen voor anderen door middel van een laadpas. Je kunt alleen aan deze laadpaal laden met toegang van een laadpas. Hiermee kan je instellen wie er aan jouw laadpaal mag laden. Als je jouw auto zakelijk rijdt, kun je de laadkosten automatisch verrekenen met je werkgever. Gegevens en het stroomverbruik zijn eenvoudig in te zien.

"Duurzaam de toekomst in met AVIA"

Laadpaal bestellen of advies nodig?

Wij denken graag met je mee en geven advies dat aansluit bij jouw behoeftes.