Aantrekkelijk tanken met de AVIA Card

Beste relatie van Grolsch,

AVIA Weghorst biedt de relaties van Grolsch de mogelijkheid om een AVIA Card met collectiviteitskorting aan te vragen. Met de AVIA Card kun je snel en voordelig tanken bij een groot aantal stations bij jou in de buurt. Ontdek alle extra voordelen voor relaties van Grolsch en vraag direct een AVIA Card aan.

Korting op brandstof:

 • Voor het tanken van benzine en autodiesel ontvang je op alle AVIA locaties een korting van 17ct inclusief btw op de landelijke AVIA adviesprijs. (Best price van toepassing op alle AVIA Weghorst stations. d.w.z. adviesprijs -17ct of een hogere korting indien van toepassing op specifiek AVIA Weghorst station. bijvoorbeeld tijdens acties)
 • Voor het tanken van benzine en autodiesel ontvang je op alle AVIA partnerlocaties een korting van 12ct inclusief btw op de landelijke AVIA adviesprijs. (geen best price van toepassing)
 • Voor het tanken van AdBlue ontvang je op alle AVIA locaties een korting van 20ct inclusief btw op de landelijke AVIA adviesprijs (10ct op onze partnerlocaties).
 • Voor het tanken van HVO 20 en HVO 100 ontvang je op alle AVIA locaties een korting van 15ct inclusief btw op de landelijke AVIA adviesprijs.

Alle voordelen voor relaties van Grolsch:

 • Landelijk dekkend netwerk met ruim 1.000 stations
 • De AVIA Card geeft je het voordeel altijd gepast te betalen.
 • Geen maandelijkse kosten.
 • Onderweg naar leuke extra's met spaarpunten.
 • De AVIA Card kan naar behoefte worden ingericht: type brandstof, gebruik wasstraat, bestedingslimiet, et cetera. 
 • Gratis krediet in de periode tussen tanken en betalen.
 • Je ontvangt wekelijks jouw factuur inzake de geleverde producten waarbij het bedrag automatisch wordt geïncasseerd.
 • Beveiligd met een persoonlijke pincode.Handige informatie voor relaties van Grolsch

AVIA Netwerk

Met de AVIA Tankkaart kun je tanken bij meer dan 1.000 locaties in Nederland (o.a. bij AVIA, AVIA XPress, Tamoil, Tango en Kuster) en op ca. 880 AVIA locaties in Duitsland. Zet nu AVIA op jouw smartphone of tablet! In de gratis AVIA petrol-stations app vind je gedetailleerde, actuele informatie over alle AVIA tankstations in Nederland en Duitsland. Of kijk op avia.nl/tankstations. 

Dichtstbijzijnde locatie Grolsch Enschede

AVIA Selfservice Station Weghorst aan de Twekkeler Es 53 te Enschede bevindt zich op 5 minuten van de Grolsch brouwerij in Enschede. Het station ligt op een gunstige ligging ten opzichte van de snelweg. Voor het wassen van jouw auto ontvang je bij deze locatie een korting van 8%.

AVIA Spaarsysteem

ViaAVIA is het spaarsysteem waar je als AVIA Card-klant gebruik van kunt maken. Door jouw AVIA Card-nummer te registreren op www.viaavia.nl kun je eenvoudig punten sparen bij iedere tankbeurt en/of aankoop in de shop. De gespaarde punten verzilveren voor leuke extra's kan door in te loggen op jouw account of via de app van ViaAVIA!

"Unieke voordelen voor relaties van Grolsch"

In vier stappen een AVIA Card met extra korting

Stap 1. Ga naar het aanvraag portal

Start jouw aanvraag van een gepersonaliseerde AVIA Card door naar ons aanvraag portal te gaan (zie stap vier). Kies vervolgens je type bedrijf en ontdek onze voordelen.

Stap 2. Vul je bedrijfsgegevens in

Als je een keuze hebt gemaakt bij stap één, dan kun je jouw bedrijfsgegevens invullen. Na het invullen van je bedrijfsgegevens wordt er gevraagd naar jouw naam, e-mailadres en telefoonnummer. Vul deze in en klik op 'Volgende stap'.

Stap 3. Voer je kenteken in

Na het juist invullen van je bedrijfs- en contactgegevens, ben je bij de derde stap aangekomen: het invullen van je kenteken waarvoor de AVIA Card dient.

Stap 4. Vul referentie in voor extra korting

De vierde stap is cruciaal om de korting te activeren op je AVIA Card. Bij referentie moet je hiervoor 'Ik ben een klant van Grolsch' invullen. Let op: Enkel bij het invullen van de referentie heb je recht op de extra korting.

Referentie ingevuld? Vul de laatst gevraagde gegevens in om je aanvraag af te ronden.

Vergeet niet de referentie in te vullen om de extra korting te activeren.

Elektrisch laden met de AVIA Card

Altijd een tankstation in de buurt

Met de AVIA Card kan je bij meer dan 400.000 laadpunten en 2.500 tanklocaties (1.000 in Nederland & 1.500 in Europa) terecht. Afhankelijk van je behoefte heb je de keuze uit AC laadpalen en DC snelladers op diverse locaties.

Geen extra transactiekosten

Gebruik je de pas alleen om te tanken en niet om te laden? Dan is de pas geheel kosteloos. Wil je naast alle andere voordelen van de AVIA Card ook jouw elektrische voertuig kunnen laden? Dan betaal je maandelijkse kosten van €7,50 euro per pas. Er worden in Nederland geen extra transactiekosten berekend. Neem contact met ons op om een AVIA Card waarmee je ook kunt laden aan te vragen. 

Geen financiële rompslomp

Alles op één factuur, inclusief (laad-) en tankverbruik & overige kosten zoals autogebonden shopaankopen in Nederland en carwash. Deze overige kosten zijn optioneel. Je kunt ook kiezen voor een factuur met alleen (laad-) en tankverbruik. We incasseren de kosten automatisch van je bankrekening, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

Laden AVIA-app

Kun je jouw elektrische auto laden met de AVIA Card ? Download dan de AVIA Laden app waarmee je navigeert naar het dichtstbijzijnde laadpunt, geschikt voor jouw type auto. Met deze app is het ook mogelijk om de laadsessie te starten & te stoppen en laadgegevens in te zien.

Optionele extra's

Btw & accijns

Vereenvoudig je btw- en accijns administratie. In veel landen zijn tolgelden, veergelden en diesel onderworpen aan btw. Voor al deze landen bestaan verschillende regels voor de teruggaaf van de btw. In een aantal landen bestaat ook de mogelijkheid tot het terugvorderen van de accijns.

Toldiensten

Met slechts één kastje kun je profiteren van de meest uitgebreide toldekking in Europa. In maar liefst veertien landen kun je gebruik maken van onze service. Boek en betaal eenvoudig; ook voor bruggen en tunnels, zoals de Eurotunnel, Mont Blanc en Fréjus Tunnels en de Liefkenshoektunnel.

Veerbootdiensten

Boek je overtochten via AVIA en profiteer van het grootste Europese netwerk met 700 ferryroutes op de vier belangrijkste corridors van de Europeese zeeën; Oostzee, West Europa, Zuidwest-Europa en Zuidoost-Europa. Een veerboot boeken kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

ROLA

Altijd een goede verbinding. Toegang tot al de belangrijke European Rolling Road (ROLA) connecties in Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Slovenië.

Truckwash

Je truck grondig reinigen? Onze AVIA Card wordt ook geaccepteerd op enkele truckwash locaties, die de juiste grootte en hoogte hebben voor bijzondere voertuigen.

Carwash

Je auto grondig reinigen? Ga naar één van onze carwash-locaties met wasstraat, ruime wasboxen en hoogwaardige stofzuigers. Na een bezoek is je auto weer brandschoon, van binnen én buiten.

AVIA Card met extra korting aanvragen?