De AVIA Card: laden en tanken op één pas

Nieuw bij AVIA: laden en tanken op één pas voor de zakelijke markt. Hierdoor kun je snel, eenvoudig en voordelig laden en tanken, online betalen en je facturen gemakkelijk beheren. Maar er is meer! We zetten alle voordelen van de AVIA Card voor je op een rij.

Wil je ook laden met de AVIA Card? Neem contact met ons op.

AVIA Card aanvragen

Voordelen van de AVIA Card

Altijd een tankstation in de buurt

Met de AVIA Card kan je bij ruim 250.000 laadpunten en 2500 tanklocaties (1000 in Nederland & 1500 in Europa) terecht. Afhankelijk van je behoefte heb je de keuze uit AC laadpalen en DC snelladers op diverse locaties.

Geen financiële rompslomp

Alles op 1 factuur, inclusief laad- en tankverbruik & overige kosten zoals autogebonden shopaankopen in Nederland en carwash. Deze overige kosten zijn optioneel. Je kunt ook kiezen voor een factuur met alleen laad- en tankverbruik. We incasseren de kosten automatisch van je bankrekening, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

AVIA-app

Wil je weten waar je je auto op kunt laden? Download de AVIA Laden app waarmee je navigeert naar het dichtstbijzijnde laadpunt, geschikt voor jouw type auto. Met deze app is het ook mogelijk om de laadsessie te starten & te stoppen en laadgegevens in te zien.

Geen extra transactiekosten

Gebruik je de pas alleen om te tanken en niet om te laden? Dan is de pas geheel kosteloos.

Wil je naast alle andere voordelen van de AVIA Card ook jouw elektrische voertuig kunnen laden? Dan betaal je maandelijkse kosten van € 7,50 euro per pas. Er worden in Nederland geen extra transactiekosten berekend. Neem contact met ons op om een AVIA Card waarmee je ook kunt laden aan te vragen. 

Laadpaal op locatie

AVIA biedt ook mogelijkheden voor een AC lader of DC snellader op locatie. Onze laadpalen kunnen worden aangesloten op openbare plaatsen of op je eigen (bedrijfs)terrein. Hierbij behoren de mogelijkheden om openbaar en voor eigen gebruik te laden. Wil je meer weten over kosten, tijdsduur van aanvraag tot aan plaatsing en werkwijze? Neem contact met ons op.

Optionele extra's

Btw & accijns

Vereenvoudig je btw- en accijns administratie. In veel landen zijn tolgelden, veergelden en diesel onderworpen aan btw. Voor al deze landen bestaan verschillende regels voor de teruggaaf van de btw. In een aantal landen bestaat ook de mogelijkheid tot het terugvorderen van de accijns.

Toldiensten

Met slechts 1 kastje kun je profiteren van de meest uitgebreide toldekking in Europa. In maar liefst veertien landen kun je gebruik maken van onze service. Boek en betaal eenvoudig; ook voor bruggen en tunnels, zoals de Eurotunnel, Mont Blanc en Fréjus Tunnels en de Liefkenshoektunnel.

Veerbootdiensten

Boek je overtochten via AVIA en profiteer van het grootste Europese netwerk met 700 ferryroutes op de vier belangrijkste corridors van de Europeese zeeën; Oostzee, West Europa, Zuidwest-Europa en Zuidoost-Europa. Een veerboot boeken kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

ROLA

Altijd een goede verbinding. Toegang tot al de belangrijke European Rolling Road (ROLA) connecties in Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Slovenië.

Truckwash

Je truck grondig reinigen? Onze AVIA Card wordt ook geaccepteerd op enkele truckwash locaties, die de juiste grootte en hoogte hebben voor bijzondere voertuigen.

Carwash

Je auto grondig reinigen? Ga naar één van onze carwash-locaties met wasstraat, ruime wasboxen en hoogwaardige stofzuigers. Na een bezoek is je auto weer brandschoon, van binnen én buiten.