Laden en tanken op één pas

Vraag een AVIA Card aan en ontdek de onbegrensde mogelijkheden! Tanken en laden bij meer dan 700.000 locaties in Europa, zorgeloos rijden over tolwegen met de tolbox, één overzichtelijke factuur, een persoonlijke pincode en nog veel meer!

Heb je een AVIA Card en wil je ook kunnen laden? Neem contact met ons op.

AVIA Card aanvragen

Voordelen van de AVIA Card

Altijd een tankstation in de buurt

Met de AVIA Card kan je bij meer dan 700.000 laadpunten en 2.500 tanklocaties (1.000 in Nederland & 1.500 in Europa) terecht. Afhankelijk van je behoefte heb je de keuze uit AC laadpalen en DC snelladers op diverse locaties.

 

Geen financiële rompslomp

Alles op 1 factuur, inclusief laad- en tankverbruik & overige kosten zoals autogebonden shopaankopen in Nederland en carwash. Deze overige kosten zijn optioneel. Je kunt ook kiezen voor een factuur met alleen laad- en tankverbruik. We incasseren de kosten automatisch van je bankrekening, zodat je hier geen omkijken naar hebt.

AVIA Laden app

Met de AVIA Laden app navigeer je naar het dichtstbijzijnde laadpunt, geschikt voor jouw type auto. Met deze app is het ook mogelijk om de laadsessie te starten & te stoppen en laadgegevens in te zien.

 

Geen extra transactiekosten

Gebruik je de pas alleen om te tanken en niet om te laden? Dan is de pas geheel kosteloos.

Wil je naast alle andere voordelen van de AVIA Card ook jouw elektrische voertuig kunnen laden? Dan betaal je €7,50 euro per maand per pas. Er worden in Nederland geen extra transactiekosten berekend. Neem contact met ons op om een AVIA Card aan te vragen waarmee je ook kunt laden.

Optionele extra's

Btw-teruggave via de AVIA Card

Btw & accijns

Vereenvoudig je btw- en accijns administratie. In veel landen zijn tolgelden, veergelden en diesel onderworpen aan btw. Voor al deze landen bestaan verschillende regels voor de teruggaaf van de btw. In een aantal landen bestaat ook de mogelijkheid tot het terugvorderen van de accijns.

Toldiensten via de AVIA Card

Toldiensten

Met slechts 1 kastje kun je profiteren van de meest uitgebreide toldekking in Europa. In maar liefst veertien landen kun je gebruik maken van onze service. Boek en betaal eenvoudig; ook voor bruggen en tunnels, zoals de Eurotunnel, Mont Blanc en Fréjus Tunnels en de Liefkenshoektunnel.

Veerbootdiensten via de AVIA Card

Veerbootdiensten

Boek je overtochten via AVIA en profiteer van het grootste Europese netwerk met 700 ferryroutes op de vier belangrijkste corridors van de Europeese zeeën; Oostzee, West Europa, Zuidwest-Europa en Zuidoost-Europa. Een veerboot boeken kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

ROLA via de AVIA Card

ROLA

Altijd een goede verbinding. Toegang tot al de belangrijke European Rolling Road (ROLA) connecties in Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Slovenië.

Truckwash via de AVIA Card

Truckwash

Je truck grondig reinigen? Onze AVIA Card wordt ook geaccepteerd op enkele truckwash locaties, die de juiste grootte en hoogte hebben voor bijzondere voertuigen.

Carwash via de AVIA Card

Carwash

Je auto grondig reinigen? Ga naar één van onze carwash-locaties met wasstraat, ruime wasboxen en hoogwaardige stofzuigers. Na een bezoek is je auto weer brandschoon, van binnen én buiten.