Van truckwash tot toldiensten

Maak onderweg gebruik van al onze diensten! We ontzorgen je graag op alle mogelijke manieren. Zo kun je bij ons terecht voor btw- & accijnsteruggave, toldiensten en het boeken van een veerboot of trein. Onderweg maak je gebruik van de car- & truckwash, shops, bandenpomp en op sommige locaties zelfs voor wasmachines. Bekijk snel al onze services voor onderweg!

Onze services

AVIA VOLT laadpalen

Laadoplossingen

Een aantal AVIA-tankstations zijn uitgerust met laadoplossingen van AVIA VOLT. Met onze dynamische laadoplossingen is jouw auto, bus of vrachtwagen razendsnel opgeladen. Moeiteloos laden dus!

Bandenpomp bij AVIA Weghorst tankstation

Bandenpomp

De bandenspanning van je voertuig is van directe invloed op je portemonnee en rijcomfort. Bij AVIA-tankstations controleer je de druk eenvoudig en breng je je banden zo nodig weer in de juiste conditie.

Smeermiddelen van AVIA Weghorst

Smeermiddelen

Met ons brede en hoogwaardige smeermiddelen assortiment houd je jouw motor in topconditie. Ben je benieuwd bij welke smeermiddelen jouw voertuig het meeste baat heeft? Ontdek het met de kentekencheck.

Multibak huren bij AVIA Weghorst

Multibak

Voor elke klus een aanhanger. Of je nu verhuist, je nieuwe keukentafel vervoert of een flinke lading grofvuil naar de milieustraat brengt; het vraagt allemaal om ruimte in je auto. Huur bij AVIA een Multibak en regel het snel en veilig.

Shop van AVIA Weghorst tankstation

Shop

AVIA levert véél meer dan alleen brandstoffen. Met een ruim uitgeruste cadeauhoek fungeren we op een aantal stations ook als giftshop, en met ons drank- en food assortiment voorzien we jou als klant van allerhande dranken en etenswaren.

Wasmachines bij AVIA Weghorst tankstation

Wasmachines

Enkele AVIA-tankstations zijn uitgerust met wasmachines. In korte tijd was en droog je een lading wasgoed tot maar liefst 18 kilo. Onze hypoallergene wasmiddelen reinigen je was niet alleen, de geur is ook heerlijk.

Btw-teruggave met de AVIA Card

Btw & accijns

Vereenvoudig je btw- en accijns administratie. In veel landen zijn tolgelden, veergelden en diesel onderworpen aan btw. Voor al deze landen bestaan verschillende regels voor de teruggaaf van de btw. In een aantal landen bestaat ook de mogelijkheid tot het terugvorderen van de accijns.

Toldiensten via AVIA Weghorst

Toldiensten

Met slechts 1 kastje kun je profiteren van de meest uitgebreide toldekking in Europa. In maar liefst veertien landen kun je gebruik maken van onze service. Boek en betaal eenvoudig; ook voor bruggen en tunnels, zoals de Eurotunnel, Mont Blanc en Fréjus Tunnels en de Liefkenshoektunnel.

Veerbootdiensten via AVIA Weghorst

Veerbootdiensten

Boek je overtochten via AVIA en profiteer van het grootste Europese netwerk met 700 ferryroutes op de vier belangrijkste corridors van de Europeese zeeën; Oostzee, West Europa, Zuidwest-Europa en Zuidoost-Europa. Een veerboot boeken kan 24 uur per dag, 7 dagen per week. 

ROLA via AVIA Weghorst

ROLA

Altijd een goede verbinding. Toegang tot al de belangrijke European Rolling Road (ROLA) connecties in Italië, Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Slovenië.

Truckwash bij AVIA Weghorst

Truckwash

Je truck grondig reinigen? Onze AVIA Card wordt ook geaccepteerd op enkele truckwash locaties, die de juiste grootte en hoogte hebben voor bijzondere voertuigen.

Carwash bij AVIA Weghorst tankstations

Carwash

Je auto grondig reinigen? Ga naar één van onze carwash-locaties met wasstraat, ruime wasboxen en hoogwaardige stofzuigers. Na een bezoek is je auto weer brandschoon, van binnen én buiten.