Vaste opstelling met de Satellite & Power Unit

De Power Unit is een modulaire en schaalbare snellaadkast waarop de satelliet-laadpalen zijn aangesloten. Het Satellite laadsysteem is een snellaadsysteem voor alle soorten elektrische voertuigen en voor grote en wijdverbreide wagenparken. Bij behoefte aan gelijktijdig, frequent, dynamisch snelladen zijn de satelliet-laadpalen in combinatie met de Power Unit uitermate geschikt.​​​​​

Dynamische stroomverdeling met de Satellite-laadpalen

De Satellite haalt haar laadstroom uit een Power Unit, waarop maximaal 8 dubbele satelliet-laadpalen kunnen ​worden aangesloten. Het laadvermogen kan dynamisch over elke stekker worden verdeeld. 

Elke gebruiker kan zijn individuele laadperiode, type connector en betaalmethode kiezen, indien nodig. Het touchscreenscherm van de satelliet-laadpaal is overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik.

De Satellite-laadpaal ondersteund de meest voorkomende soorten aansluitingen. Hierdoor is de Satellite voor ieder elektrisch voertuig geschikt.

De Power Unit levert laadvermogen

In één laadkast bevinden zich meerdere powermodules die elk 50 kW laadvermogen leveren.

Er kunnen één tot vier modules in een enkele Power Unit worden geïnstalleerd. Al met al kunnen er tot 12 modules in één laadstroomeenheid worden geïnstalleerd. Er kan met één module worden gestart en verder uitgebreid worden wanneer nodig. Deze oplossing is dus modulair en schaalbaar.

Deze flexibiliteit biedt bijna onbeperkte mogelijkheden als DC laadoplossing. Ideaal voor groeiende elektrische wagenparken.

De vaste opstelling in het kort

Alle belangrijke punten van de vaste opstelling zijn:

  • Modulair en schaalbaar;
  • Laadvermogen tot en met 600 kW;
  • Laadvermogen kan dynamisch worden verdeeld;
  • Gebruiksvriendelijk design;
  • Gemakkelijk in gebruik;
  • Geschikt voor grote wagenparken.

Authorized Kempower Sales Partner.

"Ontdek dynamische stroomverdeling"

Alle snelladers van AVIA VOLT

Meer informatie over onze laadoplossingen?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Gebruik ons contactformulier, stuur een mail naar klantenservice@aviaweghorst.nl of bel ons op (088) 134 4000.