Welkom vooruit

AVIA Weghorst

Onder de internationale vlag van AVIA levert AVIA Weghorst brandstof aan tankstations en groothandelaren in de transport-, landbouw en industriesector. Met 90 jaar ervaring kenmerkt onze dynamische organisatie zich door persoonlijke benadering, korte lijnen en een grote mate van zelfstandigheid. In deze tijd van duurzaamheid gaan we verder dan alleen de verkoop van brandstof en smeermiddelen. Wij willen klanten ondersteunen in hun energietransitie. Of dat nu is met duurzame brandstoffen of door de inzet van laadpalen. Wij verdiepen ons in jouw business en kijken waar het meeste rendement te behalen is door de juiste brandstofmix in te zetten. Kies voor AVIA Weghorst als jouw transitiepartner en ga een duurzame toekomst in met AVIA Weghorst. Welkom vooruit!

Ons verhaal

AVIA Weghorst is al meer dan 90 jaar brandstofleverancier. Door de opkomst van nieuwe energiebronnen, hebben we ons als familiebedrijf meerdere malen getransformeerd. Juist onze kracht om mee te bewegen en de onbegrensde nieuwsgierigheid om in veranderende behoeften te voorzien, is wat AVIA Weghorst onderscheidend maakt. Waar we in 1931 nog kolen en turf verkochten, gingen we na de Tweede Wereldoorlog over op vloeibare verwarmingsbrandstof. In de jaren zestig wordt er aardgas in Slochteren gevonden en langzaam aan worden alle huishoudens aangesloten op aardgas. Door deze verandering gaat Weghorst zich op vloeibare motorbrandstoffen richten.
"Al meer dan 90 jaar transitiepartner"

Heb je een vraag of opmerking?

Wil je ons een vraag stellen of wil je iets aan ons kwijt? Laat het ons gerust weten! Wij hanteren korte lijnen en kunnen snel schakelen daar waar nodig.

Ons team staat dagelijks voor je klaar om je zo goed mogelijk van dienst te zijn. Van maandag tot en met vrijdag zijn wij van 08.00 tot 17.30 uur bereikbaar op 088 – 134 40 00. Of mail naar klantenservice@aviaweghorst.nl en krijg zo snel een antwoord op je vraag of opmerking.