Groothandel

AVIA Weghorst levert brandstof, smeermiddelen, vetten en tankinstallaties op maat bij jouw locatie.

Als je bij ons brandstof, smeermiddelen, vetten of tankinstallaties bestelt, dan ontvang je technische ondersteuning, advies van onze adviseurs, levering tot in je werkplaats en een olie-analyse. Ook kan je kiezen uit een breed equipment van kleinverpakking tot bulklevering en ontvang je automatische bevoorrading bij gebruik van het inhoudssysteem.

Ons aanbod voor jouw bedrijf

Tankinstallaties

Wij leveren tankinstallaties op maat met bijbehorende onderdelen. Wij hebben een ruim assortiment: brandstoftanks in diverse grootten, brandstofpompen, elektrische pompsets, automatische afslagpistolen, opvangbakken, Cim-Tekfilters en nog veel meer.

Daarnaast kunnen de brandstoftanks geleverd worden met een eventueel registratie systeem. Met een inhoudsmeetsysteem ben je altijd op de hoogte van uw actuele voorraad. Hierdoor kun je niet alleen een lege tank voorkomen, maar ook zelf het verbruik beter monitoren.

Bovengrondse tanks kunnen geleverd worden met een inhoud variërend van 400 tot 100.000 liter. Bovendien verkopen wij alleen dubbelwandige tanks, die worden geleverd met een KIWA-installatiecertificaat.

Equipment

Er is diverse apparatuur te verkrijgen. Wij zijn gespecialiseerd in:

  • Vloeistofopslag
  • Olie apparatuur
  • Afgewerkte olieapparatuur
  • Vet apparatuur
  • Brandstofapparatuur

AdBlue

AVIA Weghorst is leverancier van AdBlue®, een uiterst zuivere 32,5% waterhoudende ureumoplossing, die rechtstreeks in het uitlaatgas wordt geïnjecteerd, wat de uitstoot van stikstofoxiden vermindert.

Dankzij onze jarenlange ervaring met de verkoop en levering van kwalitatief hoogwaardige AdBlue® voorzien we de meest uiteenlopende bedrijven, naar tevredenheid, van AdBlue®.

Leveringsmogelijkheden: 10 liter can, 210 liter vat, 1000 liter (IBC) en bulkleveringen vanaf 800 liter.

Duurzame brandstoffen

Wij leveren kwalitatief hoogstaande brandstoffen, welke ruimschoots aan de milieurichtlijnen voldoen. Hiermee houd je het welzijn van je motor én de wereld in het oog. Duurzame brandstoffen die we leveren zijn onder andere HVO en GTL.

Wij mixen de HVO blends bij ons op het depot. Hierdoor kunnen wij blends maken in allerlei verschillende samenstellingen. Naast de standaard blends zoals HVO20 of HVO100 kunnen we ook HVO30 of HVO55 voor je mixen. Het blenden gaat 2.000 liter per minuut, dus in slechts 20 minuten tijd kunnen we 40.000 liter voor je blenden.

GTL staat voor gas to liquid en is een dieselvariant die is gemaakt van aardgas. De brandstof is duurzamer dan standaard diesel. Dit komt vooral door het verschil in de uitstoot van fijnstof.

Leveringsmogelijkheden HVO: HVO10 t/m HVO100 vanaf 1000 liter.
Leveringsmogelijkheden GTL: vanaf 1000 liter

Tankinstallaties, Adblue, duurzame brandstoffen of equipment bestellen?