Welkom onderweg

Vind een AVIA tankstation bij jou in de buurt

Zoek een tankstation in de buurt en plan je route. Vul je locatie in en krijg een overzicht van de tankstations in jouw omgeving. Ontdek alle faciliteiten, services, brandstoffen en de openingstijden per locatie. Gebruik hiervoor de filteropties of maak gebruik van de kaart. Met 365 AVIA tankstations is er altijd een AVIA station bij jou in de buurt!

Thuisladen met AVIA VOLT

Mobiliteit staat steeds meer onder spanning. Letterlijk; want de transitie van fossiele brandstof naar elektriciteit is in volle gang. De kans is dan ook groot dat je elektrisch rijdt en dat het zich loont om een laadpaal te laten plaatsen aan huis. Kies voor een AVIA laadpaal en wordt volledig ontzorgd!
"Al meer dan 90 jaar onderweg"

ViaAVIA sparen

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. Je spaart namelijk voor de leukste dagjes uit, gadgets, beauty- en lifestyle producten en meer. Je kunt ook meedoen met te gekke Doe mee en Maak kans acties! Maak bijvoorbeeld kans op gratis brandstof of een mooie reis. En: je spaart heel eenvoudig met de ViaAVIA app of ViaAVIA spaarkaart, bij meer dan 350 bemande en onbemande AVIA tankstations.

Sparen gaat ongemerkt snel, want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard (rookwaar, belkaarten en loten zijn uitgesloten van het sparen). Bovendien kun je op je verjaardag rekenen op leuke extra’s!