Hoogwaardige smeermiddelen

AVIA heeft in de loop der jaren haar sporen als allround mobiliteitsleverancier verdiend. Niet alleen de brandstoffen, maar ook AVIA’s smeermiddelen behoren tot de absolute top van de markt. Als gerenommeerd Europees merk hebben we een naam hoog te houden. Geen technische ontwikkeling blijft dan ook onopgemerkt, kwaliteit staat altijd op één en onze automotiveproducten voldoen aan alle gestelde eisen; dat is geen streven maar een garantie.

Dat loopt gesmeerd

Onze brandstoffen brengen je vooruit; ons brede en hoogwaardige smeermiddelenassortiment zorgt ervoor dat je motor blijft draaien. 

Voor zowel de particulier als voor bedrijven in de sectoren automotive, agri- en grondverzet, industrie en metaalbewerking zijn we een belangrijke partner. We bieden onze smeermiddelen per stuk aan, maar leveren ook in bulk.

Doe de kentekencheck

Wil je weten welk smeermiddel het beste is voor jouw auto of vrachtwagen? Ontdek het met onze kentekencheck. Vul hieronder je kenteken in en zie in één oogopslag bij welke AVIA-smeermiddelen jouw voertuig het meeste baat heeft.

Ons aanbod bestaat uit:

  1. Automatische transmissieoliën
  2. Automotiveproducten
  3. Biologisch afbreekbare hydraulische oliën
  4. Motoroliën
  5. Hydraulische oliën
  6. Reinigingsmiddelen
  7. Smeervetten
  8. Tandwiel- en transmissieoliën
  9. Universele oliën voor tractoren en bouwmachines
"Ruim assortiment AVIA smeermiddelen"

Reinigingsmiddelen voor een brandschone auto

Na een cosmetische reiniging met AVIA’s professionele reinigingsmiddelen blinken niet alleen het interieur en exterieur van je auto, ook je voor- en achterruit, velgen en wieldoppen stralen als nooit tevoren. Onze reinigingsmiddelen hebben naast een schoonmaakfunctie ook een preventieve werking; je auto is beter beschermd tegen vuil van buitenaf.

 

Een smeerbeurt met AVIA’s motorolie

Ook een technische reiniging van je motor op z’n tijd is geen overbodige luxe. Het is immers de drijvende kracht achter jouw auto. Het schoonhouden van je motoronderdelen is cruciaal om ze in goede conditie te houden. Als de motor niet meer goed gesmeerd en beschermd is, ontstaan er ongewenste vuilophopingen die leiden tot vroegtijdige motorschade. Met zo nu en dan een smeerbeurt wijs je vuil, vuildeeltjes en -ophopingen de deur en houd je jouw motor in topconditie.

Smeermiddelen bestellen of advies nodig?