Onderweg naar leuke extra's met ViaAVIA

Met ViaAVIA ben je onderweg naar leuke extra’s. Je spaart namelijk voor de leukste dagjes uit, gadgets, beauty- en lifestyle producten en meer. Je kunt ook meedoen met te gekke Doe mee en Maak kans acties! Maak bijvoorbeeld kans op gratis brandstof of een mooie reis. En: je spaart heel eenvoudig met de ViaAVIA app of ViaAVIA spaarkaart, bij meer dan 350 bemande en onbemande AVIA tankstations.

Direct registreren

Sparen bij bemande en onbemande stations

Sparen gaat ongemerkt snel, want je spaart bij zowel bemande als onbemande tankstations van AVIA. Voor iedere liter krijg je 1 punt. Ook op je aankopen in de shop ontvang je punten. Zo is iedere bestede euro 1 punt waard (rookwaar, belkaarten en loten zijn uitgesloten van het sparen). Bovendien kun je op je verjaardag rekenen op leuke extra’s!

Inwisselen

De gespaarde ViaAVIA punten zijn in te wisselen in de app, shop of webshop. Je kunt kiezen voor vouchers die te besteden zijn in de shop, korting op dagjes uit of te gekke gadgets!

Bovendien maak je kans op mooie prijzen zoals bijvoorbeeld een jaar lang gratis tanken! De actuele aanbiedingen en acties vind je op de website en in de app.

Registreer en ontvang 200 punten gratis

Ga naar de ViaAVIA.nl of download de app op Android of iOS om je ViaAVIA spaarkaart te registreren. Heb je geen ViaAVIA spaarkaart? Geen nood, het systeem wijst je een nummer toe.

Heb je een Keuzespaarpas? Koppel deze kaart dan en start direct met ViaAVIA! Je ontvangt bij registratie al gelijk 200 punten gratis.