Opening AVIA VOLT laadplein aan De Bleek 5 in Enter

Nieuws 6 december 2023

Op 22 november 2023 is het nieuwe AVIA VOLT laadplein aan De Bleek 5 in Enter officieel geopend. Dit laadplein beschikt over vier snelladers waarmee het mogelijk is om elektrische personenauto’s en bestelbussen op hoog vermogen op te laden.

Het laadplein is gunstig geleden nabij bedrijventerrein De Elsmoat en de A1. Dit maakt het laadplein bijzonder geschikt voor zowel zakelijke als particuliere gebruikers. Terwijl je auto wordt voorzien van nieuwe energie, kun je jezelf ook opladen bij Hush. Of je nu zin hebt in een vers belegd broodje, een verfrissende smoothie of een andere (gezonde) snack, Hush biedt een smaakvolle en ontspannen ervaring.

Met de toenemende populariteit van elektrische auto’s en bestelbussen is de opening van dit laadplein een belangrijke mijlpaal voor de regio. Het biedt niet alleen een betrouwbare laadinfrastructuur, maar draagt ook bij aan de Nederlandse klimaatdoelstellingen.

De laadpalen zijn uitgerust met geavanceerde technologieën waarmee op hoog vermogen geladen kan worden, waardoor gebruikers hun voertuigen snel en efficiënt kunnen opladen. Dit draagt bij aan het verminderen van de wachttijd en bevordert de acceptatie van elektrische voertuigen.

Een extra voordeel voor gebruikers die de AVIA VOLT laadpas gebruiken, is dat je bij dit AVIA VOLT laadplein 10 cent korting krijgt per kWh.

Bekijk onze bedrijfsvideo! 👇