Een foodconcept van
AVIA Weghorst

Over Hush
Hush is een concept dat een nieuwe betekenis wil geven aan de momenten onderweg. Met onze lokale en dagelijkse verse producten willen wij mensen laten genieten, tot rust laten komen en onthaasten. Hush wil jou de mogelijkheid bieden bewust te kiezen voor betere alternatieven. Op het gebied van kwaliteit, goede gezonde voeding en gifts. Al onze producten worden elke dag door onze chef-koks vers op locatie bereid. Op die manier zorgen wij dat je uitgerust onderweg bent.

Een greep uit ons assortiment
Sinds 2015

Waarom Hush?

De dynamiek van de meeste tankstations zijn zo ontworpen dat het de focus legt op snelheid. We zijn immers altijd on the go, hebben weinig tijd en moeten altijd ergens zijn. Ze ondersteunen ons puur in de haast en bewegingen van ons dagelijks leven.

Doordat mensen de meeste waarde hebben gelegd in snelheid hebben we extreem ingeleverd op randvoorwaarden als hygiene, goed en gezond eten, comfort en ambiance. Hush wil mensen de mogelijkheid bieden bewust te kiezen voor betere alternatieven.

Onze kernwaarden

  1. Perfectie - Continu op zoek naar de beste kwaliteit en mogelijkheden. Altijd energie willen leveren om het nog beter en efficiënter te maken.
  2. Bewust - Weten waarom wij en onze klanten keuzes maken. Als je luistert naar wat mensen beweegt, kun je ze het beste op maat verder helpen.
  3. Duurzaam - Toekomstbestendig handelen door altijd op zoek te gaan naar betere en nieuwe alternatieven. Investeren in nieuwe schone alternatieven, cultuur en innovatie.
  4. Gemak - Mensen verlichten in dagelijkse uitdagingen. Door blijvende gastvrijheid, onverwachte kwaliteit en door nieuwe eigen producten en recepturen te ontwikkelen. 

Hush locaties

Hush kent momenteel zes locaties.

De huidige Hush-locaties zijn gevestigd in de onderstaande AVIA tankstations:

  1. Hush-AVIA Enter, De Bleek 5
  2. Hush-AVIA Enschede, Twekkeler Es 53 
  3. Hush-Topwash Enschede, Midzomerweg 53A
  4. Hush-AVIA Hengelo, Diamantstraat 11
  5. Hush-AVIA Lonnekermeer, Rijksweg A1 1
  6. Hush-AVIA Nieuwegein, Rijksweg A27 2