Thuisladen met AVIA VOLT

De transitie van brandstof naar elektriciteit is in volle gang. Misschien merk jij dit zelf ook en rijd je binnenkort in een elektrische auto. Het is dan fijn om een laadpaal aan huis te hebben, zodat je altijd laadmogelijkheden hebt thuis.

Heb je advies nodig? Wij denken graag met je mee en geven advies dat aansluit bij jouw behoeftes.

Elektrisch laden met AVIA VOLT

De mooi vormgegeven AVIA VOLT AC laadpaal is hiervoor de beste optie. Doordat de laadpaal Dynamic Load Balancing ondersteunt, zorgt dit voor een optimale verdelingen van de beschikbare stroomcapaciteit. Zo kun je met een gerust hart tegelijk de wasmachine aanzetten terwijl je auto staat op te laden.

Plug & Charge laadpaal

Stekker in de auto en laden maar! De snelste en simpelste oplossing voor een laadpaal. Voor het laden is geen laadpas nodig waardoor iedereen kan opladen aan jouw laadpaal. Ook ben je voorbereid op de nieuwste generatie elektrische auto's. Laat je adviseren in een adviesgesprek en ontdek de mogelijkheden voor jouw bedrijf.

Laadpaal met Smart Charging diensten

Alle voordelen van de Plug & Charge laadpaal, maar dan moet je door middel van een laadpas autorisatie geven om het laden te starten. Je kunt daardoor zelf kiezen of je de paal open wil stellen voor derden. Rijd je de auto zakelijk? Dan kun je de laadkosten automatisch verrekenen met je werkgever. Gegevens en verbruik van stroom zijn eenvoudig in te zien.

"Duurzaam de toekomst in met AVIA"

Laadpaal bestellen of advies nodig?

Wij denken graag met je mee en geven advies dat aansluit bij jouw behoeftes.