Openingsactie AVIA Bedum

Nieuws 17 april 2018

Sinds afgelopen week is AVIA Bedum aan de Groningerweg officieel geopend en dat gaan we zaterdag 21 april vieren! Naast dat er vele prijzen worden verloot kun je ook je auto gratis laten wassen voor een appel en een chocolade ei.

 

Voedselbank

De opbrengst van de actie wordt gedoneerd aan de Voedselbank. AVIA heeft in Noordoost-Nederland zo’n 130 tankstations en is betrokken bij lokale ondernemers en particulieren. Tijdens deze opening willen wij ook een sociale functie vervullen.

“We hebben op 21 april verschillende acties waar klanten van kunnen profiteren. Belangrijk voor ons is dat we ook een actie konden opzetten waarmee we wat voor de mensen in en rondom Bedum kunnen doen. Al gauw kwamen we op een samenwerking met Voedselbank Het Hogeland. Uiteraard accepteren wij ook andere soorten voorverpakte chocolade of andere verpakte voedingsmiddelen,” aldus bedrijfsleider Jaap.

“Wij zijn ontzettend blij met acties en donaties als deze,” vult Wiep Roffel van Voedselbank Het Hogeland aan. Voedselbank het Hogeland verstrekt voedselpakketten aan 150 gezinnen in Winsum, Bedum en omstreken. Uitgaande van een gemiddeld aantal van 3 personen per gezin komt dit op zo’n 450 personen.

 

Prijzen

Naast een samenwerking met de voedselbank werken ook verschillende lokale ondernemers mee aan de actiedag van AVIA Bedum. Zo worden er om 10.00 uur onder iedereen die aanwezig is bij het tankstation een aantal mooie prijzen verloot, zoals tien gratis tankbeurten en vier boodschappenpakketten van Jumbo Bedum en Plus Jeroen Juich. Ook worden er prijzen verloot van Joutstra Schoen & Sleutelservice, Smile Phone, Bakkerij Hoekstra en Slagerij Thonny Teerling.

Zien we je op 21 april bij AVIA Bedum?