Power Unit

De Power Unit is een modulaire en schaalbare snellaadkast. Een enkele kast biedt een vermogen van 50 kW tot 200 kW. Combineer je 2 of zelfs 3 kasten dan kan het laadvermogen groeien tot 600 kW. Nog meer vermogen nodig? Zelfs dat kunnen we mogelijk maken. Of je nu bij een winkel, een bedrijf of voor een groot wagenpark veel laadvermorgen nodig hebt; de Power Unit is zeer geschikt. ​

Ideaal voor groeiende elektrische wagenparken

In één laadkast bevinden zich meerdere powermodules die elk 50 kW laadvermogen leveren.

Er kunnen één tot vier modules in een enkele Power Unit worden geïnstalleerd. Al met al kunnen er tot 12 modules in één laadstroomeenheid worden geïnstalleerd. Er kan met één module worden gestart en verder uitgebreid worden wanneer nodig. Deze oplossing is dus modulair en schaalbaar.

Deze flexibiliteit biedt bijna onbeperkte mogelijkheden als DC laadoplossing. Ideaal voor groeiende elektrische wagenparken.

De Power Unit is geschikt voor bedrijven die graag willen snelladen en in de toekomst hun elektrische wagenpark verder willen uitbreiden.

Power Unit in het kort

  • Modulaire en schaalbare snellaadkast;
  • Kasten combineren is mogelijk;
  • Veel laadvermogen;
  • Ideaal voor groeiende elektrische wagenparken.
  • Alleen te gebruiken in combinatie met de Satellite.

Authorized Kempower Sales Partner.

"Kan groeien tot 600 kW aan laadvermogen"

Alle snelladers van AVIA VOLT

Meer informatie over onze laadoplossingen?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Gebruik ons contactformulier, stuur een mail naar klantenservice@aviaweghorst.nl of bel ons op (088) 134 4000.