AVIA in de top 3 best gewaardeerde formules!

Nieuws 16 juli 2017

AVIA is nummer twee geworden voor best gewaardeerde formule door GfK Out of Home! Dé prijs die gastwaardering over kwaliteit, beleving en gastvrijheid in beeld brengt. Dit betekend dat wij ten opzichte van vorig jaar gestegen zijn en daar zijn wij trots op!

 

Het onderzoek

Al vele jaren voert GfK Nederland onderzoek uit naar de waardering onder gasten van de vele foodservice formules in Nederland. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in een viertal segmenten: Fastservice, Coffee & Lunch, On the Move en At Work. Binnen het segment ‘On the Move’ zijn wij in de top drie gekomen!

 

Welkom onderweg

Al zijn we maar een klein onderdeel van de reis, bij AVIA zien we het als onze taak om onderweg fijner te maken. Door het meest klantvriendelijke tankstation te zijn, proberen we iedere tankbeurt een stukje aangenamer te maken. Ultiem gemak bieden is onze manier om klanten een fijne reis te wensen. 'Welkom onderweg', noemen we dat.

We zijn super trots dat wij in de top drie staan van best gewaardeerde formule binnen het segment On the Move. Het is bijzonder goed nieuws en zeker een compliment waard voor onze AVIA locaties en het personeel, zij maken elke dag ‘Welkom onderweg’ waar.