Wij zijn genomineerd voor best gewaardeerde formule!

Nieuws 3 juli 2017

Wij zijn voor de tweede jaar op rij genomineerd voor best gewaardeerde formule door GfK Out of Home! Dé prijs die gastwaardering over kwaliteit, beleving en gastvrijheid in beeld brengt. Gaan wij er dit jaar vandoor met de bokaal voor de beste gewaardeerde formule binnen Out of Home?

 

OnTheMove

Al vele jaren voert GfK Nederland onderzoek uit naar de waardering onder gasten van de vele foodservice formules in Nederland. Hierbij wordt onderscheid gemaakt in een viertal segmenten: “Fastservice”, “Coffee & Lunch”, “On the Move” en “At Work”. Tijdens de GfK Foodservice Formuledagen is bekend gemaakt welke drie formules binnen het segment “On the Move” dit jaar de hoogste waardering van hun gasten hebben gekregen en daar staat AVIA tussen!

 

Top drie

We zijn super trots dat wij in de top drie staan van best gewaardeerde formule binnen het segment On the Move. Het is bijzonder goed nieuws en zeker een compliment waard voor onze AVIA locaties en het personeel.

Vrijdag 7 juli worden wij misschien wel verrast met een bezoek van GfK en Out of Home Shops en mogen wij ons winnaar noemen binnen het segment On the Move!