Kerstmannen ontvangen klanten bij AVIA tankstation aan de Rijksweg A1

Nieuws 18 december 2014

Bij het AVIA tankstation aan de Rijksweg A1, dat twee maand geleden werd aangereden door een vrachtwagen, worden de klanten de komende dagen ontvangen door twee Kerstmannen. De Kerstmannen delen snoepgoed en kerstmutsen uit.

Aankomend weekend wordt grote drukte verwacht bij het tankstation in verband met alle mensen die op wintersportvakantie gaan. Het AVIA tankstation is het laatste station voor de grens met Duitsland en de praktijk leert dat de vakantiegangers daar nog even stoppen om te tanken voor ze de grens overgaan. Voor de kinderen hebben de Kerstmannen snoep bij zich en er worden kerstmutsen uitgedeeld.

Na de aanrijding met de vrachtwagen twee maand geleden heeft het tankstation een week dicht gezeten. Klanten bleven weg omdat ze dachten dat het station gesloten was en de noodshop een bouwkeet was. Met verschillende acties probeert het tankstation de klanten een warm welkom te heten in de tijdelijke noodshop. Zo krijgt iedere tankende klant een gratis kop koffie aangeboden.

De kerstmannenactie is een samenwerking met de Soweco. ‘We besteden vaker werk uit aan de Soweco, deze actie leent zich hier ook uitstekend voor. Het is goed om te zien dat de mannen hier met veel plezier hun werk doen’, aldus Gerben Wiessenberg, commercieel directeur Weghorst AVIA.