Nu bij nog meer locaties tanken met de AVIA Tankkaart

Nieuws 1 december 2014

U kunt vanaf vandaag met de AVIA Tankkaart bij nog meer locaties tanken. AVIA Nederland en Tamoil zijn een samenwerking aangegaan voor de wederzijdse acceptatie van elkaars tankpassen op de tankstations van AVIA en Tamoil in Nederland. Met meer dan 500 tanklocaties in heel Nederland is er altijd een locatie bij u in de buurt!

 

Groot landelijk netwerk

Met dit netwerk van ruim 500 tankstations biedt AVIA tankpas houders een brede dekking van tankstations in Nederland. Met de AVIA Tankkaart kunnen klanten niet alleen bij ruim 300 AVIA en 130 Tamoil locaties tanken, maar ook nog eens bij een 50-tal geselecteerde Esso tankstations. AVIA en Tamoil willen door deze samenwerking hun zakelijke klanten een betere service en meer flexibiliteit bieden.

 

AVIA Tankkaart

Voor het zakelijk segment biedt AVIA de AVIA Tankkaart aan, een tankpas die staat voor eenvoudig en snel afrekenen, online beheer en natuurlijk voordelig tanken. Met de AVIA Tankkaart kunt u bijna altijd 24/7 tanken. Vanaf 1 december 2014 zijn alle technische voorbereidingen afgerond en worden de tankpassen wederzijds geaccepteerd.

Hier vindt u meer informatie over de tankpas van AVIA!