Samenwerking truckkaarten AVIA en DCB Energy

Nieuws 5 september 2014

Wij zijn met DCB Energy een samenwerking aangegaan voor de wederzijdse acceptatie van elkaars truckkaarten op een aantal tanklocaties in Nederland. Deze samenwerking heeft betrekking op het openstellen van de DCB EnergyCard kaart op 38 AVIA Truck stations  en de nieuwe AVIA Truckkaart op 21 TruckEasy locaties van DCB Energy, allemaal uitgerust met truckfaciliteiten.                                                                                               

 

AVIA Truckkaart

Vanaf 5 september 2014 zijn alle technische voorbereidingen afgerond en worden de tankpassen wederzijds op de betreffende tankstations geaccepteerd. Door deze samenwerking bieden wij onze Truckkaart klanten een veel betere dekking van tankstations in de Benelux en Duitsland met ruim 350 locaties waarvan ruim 130 gunstig gelegen tankstations in Nederland, meer dan 20 tankstations in België & Luxemburg en ruim 200 AVIA tankstations in Duitsland.

 

AVIA Truck stations

AVIA Truck stations zijn speciaal ontwikkeld voor transportbedrijven die 24/7 de mogelijkheid willen hebben om te tanken en zijn veelal onbemand. De AVIA Truck stations zijn voorzien van highspeedpompen (130 l/p minuut) en bevinden zich in de nabijheid van logistieke distributiecentra en snelwegen.

We verwachten eind 2014 ook een groot aantal strategisch gelegen AVIA locaties te kunnen bieden in Frankrijk, Zwitserland, Spanje en Portugal.