Trucks van Huuskes gevoed door DC-laders van AVIA VOLT

Nieuws 20 april 2023

Bij AVIA VOLT bieden we verschillende laadoplossingen aan. Zo kunnen wagenparken met elektrische voertuigen blijven rijden met AVIA. Huuskes heeft gekozen voor de AVIA VOLT DC laadoplossingen: “de beste oplossing voor als je snel weer op weg wil”. En daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

 

Huuskes

Huuskes is totaalleverancier, producent en kennispartner in eten en drinken voor de zorg en bedrijfscatering. Al sinds 1956 werken zij met een team van inmiddels meer dan 1.000 medewerkers aan lekker en gezond eten en drinken voor hun klanten.

Huuskes is net als AVIA Weghorst een familiebedrijf en heeft in de afgelopen decennia al diverse mooie stappen gemaakt in het verduurzamen van hun wagenpark. Deze hebben ze figuurlijk naar een hoger niveau getild met hun elektrische vrachtwagens.

Huuskes heeft gekozen voor de AVIA VOLT DC laadoplossing bestaande uit de Power Unit en Satellite van producent Kempower. De voorziening heeft nu een capaciteit van 100kW, maar door de schaalbaarheid van deze laadoplossing kan de capaciteit in de toekomst eenvoudig worden verhoogd.

 

Blijven innoveren

Huuskes blijft innoveren omdat het altijd beter kan. Voor patiënten en cliënten, voor de medewerkers bij klanten, voor eigen medewerkers, voor het milieu en voor de omgeving.

Zo heeft Huuskes in 2018 een nieuw logistiek centrum geopend. Het gebouw is volgens de meest energiezuinige en milieuvriendelijke richtlijnen gebouwd. Sinds een aantal maanden is het buitenterrein van hun milieubewuste logistieke centrum voorzien van de AVIA VOLT DC laadoplossingen. Op gebied van verduurzaming is dit de kers op de taart als je het ons vraagt.

 

Samenwerking AVIA VOLT en Huuskes

Wij leverden onze eerste brandstof liters in 2013 aan Huuskes. Betrouwbaar en lokaal zijn voor Huuskes dan ook doorslaggevende factoren om 10 jaar later te kiezen voor de laadoplossingen van AVIA VOLT. “We zijn erg tevreden met de laadoplossing, daarnaast is het fijn dat AVIA VOLT een totaaloplossing biedt”. AVIA VOLT brengt daarvoor de hardware samen met alle nodige backoffice functionaliteiten (CPO & MSP) en voorziet in de algehele coordinatie voor het realiseren van laadinfrastructuur bij bedrijven.

“Momenteel hebben we twee elektrische trucks, maar in de toekomst zal dit aantal zeker nog verder worden uitgebreid. Er staan dus ook al een aantal extra laadpalen op de nominatie”, vertelt Harry er achteraan.

 

Ben jij onderweg naar verduurzaming, maar weet je niet waar je moet beginnen?

Wij ontzorgen in het gehele traject; het ontwerp, de plaatsing, laadpassen en 24/7 support. Moeiteloos laden dus. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag een vrijblijvend gesprek aan door hier te klikken.