Voordelen van een transitiepartner

Nieuws 22 april 2022

AVIA Weghorst ondersteunt klanten stapsgewijs bij het in gang zetten van hun energietransitie. De realiteit is dat je niet van vandaag op morgen overgestapt bent op groene energievormen. Daarom hebben we een model ontwikkeld waarin we de keuzes vanuit jouw organisatie, energiebehoefte en opgelegde verwachtingen in de sector op elkaar afstemmen. Gezamenlijk komen we tot een energiemix waarmee je direct stappen kunt zetten naar een energierijke toekomst, zodat je tegelijkertijd kunt blijven opereren en duurzamer kunt ondernemen.

 

Voordelen van AVIA Weghorst als transitiepartner:

 

1. Eén vast aanspreekpunt

Met ruim 90 jaar ervaring kenmerkt onze dynamische organisatie zich door de persoonlijke benadering en korte lijnen. Bij AVIA Weghorst heb je altijd een vast aanspreekpunt. Hij/zij verdiept zich in jouw onderneming en kijkt waar het meeste rendement te behalen is door de juiste brandstofmix in te zetten. Of dat nu is met duurzame brandstoffen of door de inzet van laadpalen.

 

2. Maatwerk

We geloven niet in een gestandaardiseerd aanbod. We verdiepen ons in jouw organisatie en kijken waar binnen jouw organisatie het meeste rendement te behalen is. Om structureel een betere en duurzamere mix in te kunnen zetten, maken we een berekening welke energiemix jou direct het meeste rendement oplevert. Op basis van jouw eigen wagenpark maken we een concreet stappenplan om stapsgewijs te gaan verduurzamen. Zodat je op de korte termijn direct resultaat behaalt en met een duidelijk plan meebeweegt in transitie naar de energie van de toekomst.

 

3. Kwaliteit

Hoge kwaliteit van brandstof waarborgt niet alleen een zuiniger verbruik, maar is ook onderhoudsvriendelijk voor je wagenpark. We maken gebruik van ons eigen depot in Enschede om verschillende schonere brandstoffen te blenden. Hierdoor kunnen we zuinigere en vooral schonere liters aanbieden. We voorzien daarnaast ook in verschillende laadmogelijkheden. Dit kunnen vaste laadpunten zijn bij bedrijven, op onze AVIA stations of mobiele laadmodules die tijdelijk op locaties kunnen worden geplaatst.

 

4. Gemak

We ontzorgen je op alle mogelijke manieren. We bieden je onderweg in binnen- en buitenland alle diensten en service die je nodig hebt. We zorgen ervoor dat je overal kunt tanken, zowel onderweg en/of op uw eigen locatie(s) en we kunnen voorzien in laadfaciliteiten op elke gewenste locatie. Met de AVIA Card kunnen alle medewerkers zorgeloos de weg op. Met de pas kun je snel, eenvoudig en voordelig laden en tanken en krijg je één verzamelfactuur voor alle afgenomen diensten. In het aan de pas gekoppelde portaal heb je inzicht in alle gegevens.

 

5. Toekomstgericht

We zijn altijd bezig met de ontwikkeling van nog schonere alternatieven zoals waterstof, elektrisch rijden en synthetische brandstoffen. Zodra het mogelijk is, voegen we nieuwe energiebronnen toe aan onze energiemix en kijken we in hoeverre jouw organisatie baat heeft bij het inzetten van deze nieuwe energiebronnen.

 

6. Meetbaar

Ons klantenportaal biedt je altijd en overal inzicht in alle gegevens. Je kunt precies bijhouden wat het verbruik is en de besparing van de uitstoot inzichtelijk maken. Deze verkregen data kunnen wij weer gebruiken om je gericht te helpen verbeteren en je organisatie kwantificeerbaar te verduurzamen.