Het ‘Oranje’ tankstation van Nederland staat aan de A1 bij Deurningen.

Nieuws 10 juni 2024

Het laatste tankstation voor de Duitse grens aan de A1 kleurt sinds dinsdag volledig Oranje. Het witte shoppand van Hush - AVIA Lonnekermeer is volledig oranje geschilderd, de ramen zijn rood, wit, blauw gefolied en op één van de middelste ramen een grote foto van Wout Weghorst in Oranje tenue.

Het tankstation aan de A1 is in het bezit van familiebedrijf AVIA Weghorst. ‘De keuze voor een foto van Wout op de ramen was dus geen hele lastige’, licht Leonie Pater van AVIA Weghorst toe. ‘We zijn ontzettend trots dat hij ook dit EK weer voor Oranje speelt en staan als een blok achter de Nederlandse mannen. Er zullen veel fans, die wedstrijden tijdens het EK in Duitsland bezoeken, langs dit tankstation komen. Op deze manier willen we hen graag het Oranje gevoel alvast meegeven’.

Het betreft een ludieke last minute actie van het bedrijf, donderdagmiddag werd het idee geopperd en aan het eind van de dag was alles in kannen en kruiken. ‘Het is geweldig om te zien hoe heel Nederland met de Oranje jongens meeleeft. De schilder, de drukker, de stickeraar hoefden allen geen seconde na te denken, last minute of niet, maar dit gaan we regelen!’.

Ook voor de klanten is er naast het Oranje gevoel een leuke actie opgezet. Iedereen die een aankoop doet in het tankstation zolang Nederland deelneemt aan het EK kan zijn of haar contactgegevens op de bon achterlaten en maakt kans een op gesigneerd EK shirt.