Plug & Charge

Stekker in de auto en laden maar! De snelste en simpelste oplossing voor een laadpaal aan jouw bedrijf. Voor het laden is geen laadpas nodig en iedereen kan zijn of haar auto opladen aan jouw laadpaal.​

Snel opladen overal waar je het nodig hebt!

​​​​De laadpaal is uniek doordat het een modulair laadsysteem bevat. Daarnaast is het design fameus. De laadpaal kan worden vergeleken met een oester. De buitenkant is extreem sterk en tegen heel veel bestand, maar de binnenkant is een waardevolle parel met een slimme kern.

Hierdoor blijft de slimme techniek goed beschermd en is deze makkelijk vervangbaar.

De laadpaal is voorbereid op de nieuwste generatie elektrische auto's en dus voorbereid op de toekomst. ​​​​​​​

Voordelen van laden met Plug & Charge

  • Snelste en simpelste oplossing;
  • Een extreem sterke buitenkant met een slimme kern aan de binnenkant. De slimme techniek blijft goed beschermd en is makkelijk vervangbaar;
  • Voorbereid op de nieuwste generatie elektrische auto's;
  • Voor het laden is geen laadpas nodig. Iedereen kan opladen aan jouw laadpaal.

Onze AC laadoplossingen

De Plug & Charge is de snelste en simpelste oplossing voor een laadpaal. Je stopt de stekker in de auto en het laden begint!

De laadpaal met Smart Charging diensten heeft alle voordelen van de Plug & Charge laadpaal, maar dan moet je door middel van een laadpas autorisatie geven om het laden te starten.

Meer informatie over onze laadoplossingen?

Wij vinden het leuk om met je in contact te komen! Gebruik ons contactformulier, stuur een mail naar klantenservice@aviaweghorst.nl of bel ons op (088) 134 4000.